DAIWA Pro Staff Big Bait Spin prívlačový prút
  • DAIWA Pro Staff Big Bait Spin prívlačový prút

DAIWA PRO STAFF BIG BAIT SPIN

0,00 €
S DPH

Prívlačový rybársky prút na lov s veľkými nástrahami DAIWA Pro Staff Big Bait Spin

Dĺžka
Záťaž
Transport
Dielov
Hmotnosť
Očiek
Varianty
Akcia

Prívlačový rybársky prút na lov s veľkými nástrahami Daiwa Pro Staff Big Bait Spin

Veľká nástraha - veľká ryba! S rybárskymi prútmi DAIWA Pre Staff Big Bait nie je problém ani lov tých najväčší šťúk s ťažkými gumovými nástrahami alebo voblermi!
Rybárčenie s veľkými nástrahami je prirodzene veľmi energeticky náročné. Preto je ešte dôležitejšie loviť s ideálne vyváženým a ľahkým prútom s perfektnými nahazovacími vlastnosťami! Tieto prúty vyrobené z HVF uhlíkových vlákien s technológiami X45 a Nanoplus spájajú presne tie vlastnosti, ktoré sú nevyhnutné pre rybárčenie bez námahy! Klasicky navrhnutá rukoväť vyrobená z prvotriedneho korku poteší vašu ruku a zároveň poskytuje perfektnú páku pre dlhé a presné hody. Blank sa počas nahodenia plne ohýba a podporuje tak rybárov pri každom nahodení. Akcia špičky a chrbtica prútu bola skonštruovaná tak, aby dala veľkým nástrahám atraktívnu akciu a zároveň aby ​​tlmila rybie trepanie hlavou pri zdolávaní. K dispozícii ako prívlačový verzia s exkluzívnym sedlom navijaku DAIWA Air Sensor vyrobeným z extrémne ľahkého a odolného materiálu z uhlíkových vlákien, alebo ako baitcasterová verzie s originálnym sedlom navijaka Fuji ACS a silným blankom Magnum Taper.

DAIWA Pro Staff

Je modelová rada rybárskych prútov, ktorá bola vytvorená v úzkej spolupráci s tímovými rybármi DAIWA - Nils Gabs, Marten Lacina, Adrian Prus, Sebastian Bischof a Marcel Asbroek. Lebo títo experti strávili mnoho hodín pri vode počas vývoja, testovaním mnohých prototypov, kým neboli vyvinuté perfektné špeciálne prúty! Akcia blanku, použité komponenty, technológie a konštrukčné detaily, ako napr. dĺžka rukoväte, boli špeciálne navrhnuté pre expertov na ostrieže, zubáče, šťuky, vertikálnu prívlač, pelagickému lov a lov s veľkými nástrahami. Aby sme uspokojili potreby našich tímových rybárov, bol do vývoja zahrnutý rad špičkových technológií DAIWA. Materiál z uhlíkových vlákien HVF Nanoplus umožňuje konštrukciu veľmi ľahkých, tenkých, rýchlych a zároveň extrémne odolných blankov. Vďaka pridaniu nano častíc bolo už malé množstvo živice ďalej redukované a blanky sa tak stali ešte rýchlejší a ľahšie!
Konštrukcia z uhlíkových vlákien X45 vedie ku zlepšenej kompresii blanku vďaka špeciálnemu umiestneniu uhlíkových vlákien - blanky sú veľmi odolné, umožňujú presnejšie hody a možno ich perfektne ovládať počas zdolávania a prezentácie nástrahy. Prúty navyše získavajú väčšiu odolnosť proti poškodeniu. Technológia V-Joint je skratkou pre exkluzívne vyvinutú vrstvu uhlíkových vlákien BIAS v spojoch, vyrobenú spoločnosťou DAIWA. Vďaka tomuto špeciálnemu materiálu je táto zvyčajne citlivá časť prútu veľmi robustná a zároveň sa zlepšuje krivka ohybu. Zvlášť sa venovali pozornosť vyváženiu prútu - konštrukcii rukoväte, výberu prémiových veľmi ľahkých očiek Fuji Alconite K-guides a použitým materiálom, ktoré spoločne zaisťujú dokonalý pocit z prútov počas lovu a umožňujú rybárčenie bez námahy po celé hodiny

Technológie prívlačového prúta Daiwa Pro Staff Big Bait Spin

  • HVF® Nanoplus karbónový blank
  • Konštrukcia karbónových vlákien X45®
  • V-Joint® put-over spojka
  • Fuji® Alconitová K-očká
  • Daiwa® Air Sensor sedlo navijaka
  • Rukoväť z prvotriedneho korku
DAIWA

Tabuľka dát

BRAND
Daiwa
STAV
Novinka 2022
DIELOV
2
SPOJ
V-Joint®
BLANK
HVF® Nanoplus karbónový blank
KONŠTRUKCIA KARBÓNOVÝCH VLÁKIEN
X45®
SEDLO NAVIJAKA
Daiwa® Air Sensor
VYROBENÉ
DAIWA Čína
Modelový rad
Pro Staff
Produktové číslo Hmotnosť Dĺžka Záťaž Akcia Dielov Transport Očiek MOC
11320-244 150 g 2,50 m 40-100 g extra fast | fast 2 129 cm 9
345,00 €
11320-245 160 g 2,50 m 60-140 g extra fast | fast 2 129 cm 9
363,00 €