DAIWA Pro Staff Zander prívlačový prút na lov zubáčov
  • DAIWA Pro Staff Zander prívlačový prút na lov zubáčov

DAIWA PRO STAFF ZANDER

0,00 €
S DPH

Prívlačový rybársky prút na lov zubáčov DAIWA Pro Staff Zander

Dĺžka
Záťaž
Transport
Dielov
Hmotnosť
Očiek
Varianty
Akcia

Prívlačový rybársky prút na lov zubáčov DAIWA Pro Staff Zander

Prúty DAIWA Pre Staff Zander sú perfektne navrhnuté pre lov zubáčov s gumovými nástrahami aj s voblermi a to ako z brehu, tak z lode. Ich nahadzovacie vlastnosti a kontakt s nástrahou sú vynikajúce!
Model s vrhacou záťažou až do 42g bol vyrobený pre lov so strednými nástrahami v pomalých prúdoch alebo v pokojných a plytkých vodách. Druhý model Power Zander umožňuje ľahké nahadzovanie nástrah až do 70g a dá sa použiť v silných prúdoch alebo v hlbších vodách. Tieto prúty sú vybavené veľmi ľahkým ergonomicky tvarovaným sedlom navijaka Air Sensor z uhlíkových vlákien a sú mimoriadne vhodné pre pohodlné rybárčenie bez námahy počas dlhých hodín.

DAIWA Pro Staff

Je modelová rada rybárskych prútov, ktorá bola vytvorená v úzkej spolupráci s tímovými rybármi DAIWA - Nils Gabs, Marten Lacina, Adrian Prus, Sebastian Bischof a Marcel Asbroek. Lebo títo experti strávili mnoho hodín pri vode počas vývoja, testovaním mnohých prototypov, kým neboli vyvinuté perfektné špeciálne prúty! Akcia blanku, použité komponenty, technológie a konštrukčné detaily, ako napr. dĺžka rukoväte, boli špeciálne navrhnuté pre expertov na ostrieže, zubáče, šťuky, vertikálnu prívlač, pelagickému lov a lov s veľkými nástrahami. Aby sme uspokojili potreby našich tímových rybárov, bol do vývoja zahrnutý rad špičkových technológií DAIWA. Materiál z uhlíkových vlákien HVF Nanoplus umožňuje konštrukciu veľmi ľahkých, tenkých, rýchlych a zároveň extrémne odolných blankov. Vďaka pridaniu nano častíc bolo už malé množstvo živice ďalej redukované a blanky sa tak stali ešte rýchlejší a ľahšie!
Konštrukcia z uhlíkových vlákien X45 vedie ku zlepšenej kompresii blanku vďaka špeciálnemu umiestneniu uhlíkových vlákien - blanky sú veľmi odolné, umožňujú presnejšie hody a možno ich perfektne ovládať počas zdolávania a prezentácie nástrahy. Prúty navyše získavajú väčšiu odolnosť proti poškodeniu. Technológia V-Joint je skratkou pre exkluzívne vyvinutú vrstvu uhlíkových vlákien BIAS v spojoch, vyrobenú spoločnosťou DAIWA. Vďaka tomuto špeciálnemu materiálu je táto zvyčajne citlivá časť prútu veľmi robustná a zároveň sa zlepšuje krivka ohybu. Zvlášť sa venovali pozornosť vyváženiu prútu - konštrukcii rukoväte, výberu prémiových veľmi ľahkých očiek Fuji Alconite K-guides a použitým materiálom, ktoré spoločne zaisťujú dokonalý pocit z prútov počas lovu a umožňujú rybárčenie bez námahy po celé hodiny

Technológie prívlačového prúta DAIWA Pro Staff Zander

  • HVF® Nanoplus karbónový blank
  • Konštrukcia karbónových vlákien X45®
  • V-Joint® put-over spojka
  • Fuji® Alconitová K-očká
  • DAIWA® Air Sensor sedlo navijaka
  • EVA rukoväť
DAIWA

Tabuľka dát

BRAND
Daiwa
STAV
Novinka 2022
DIELOV
2
SPOJ
V-Joint®
BLANK
HVF® Nanoplus karbónový blank
KONŠTRUKCIA KARBÓNOVÝCH VLÁKIEN
X45®
SEDLO NAVIJAKA
Daiwa® Air Sensor
VYROBENÉ
DAIWA Čína
Modelový rad
Pro Staff
Produktové číslo Hmotnosť Dĺžka Záťaž Akcia Dielov Transport Očiek MOC
11322-245 140 g 2,50 m 14-42 g extra fast 2 129 cm 9
258,00 €
11322-246 145 g 2,50 m 18-64 g extra fast 2 129 cm 9
264,00 €