DAIWA Pro Staff Vertical Spin prívlačový rybársky prút
  • DAIWA Pro Staff Vertical Spin prívlačový rybársky prút

DAIWA PRO STAFF VERTICAL SPIN

0,00 €
S DPH

Prívlačový rybársky prút DAIWA Pro Staff Vertical Spin

Dĺžka
Záťaž
Transport
Dielov
Hmotnosť
Očiek
Varianty
Akcia

Prívlačový prút na vertikálny lov z lode Daiwa Pro Staff Vertical Spin

Prúty Pre Staff Vertical boli vyladené podľa potrieb modernej vertikálne prívlače na lov zubáčov, ostriežov a šťúk z lode.
Špičková akcia blanku bola prispôsobená tak, aby bola schopná ladne prezentovať aj nástrahy s ťažkými jigovými hlavičkami v silných prúdoch a veľkých hĺbkach. Silná chrbtica ponúka vždy dostatok sily na efektívne zaseknutie háčika, čo je jedna z najdôležitejších vecí pri chytaní veľkých zubáčov alebo šťúk. Rozdelenie blanku 1+1 ponúka perfektnú krivku ohybu pri zaťažení a robí tento prút prakticky nezlomitelným v bežných rybárskych podmienkach. Prúty Pro Staff Vertical sú k dispozícii v dvoch verziách: Jeden model s noblesnom sedlom navijaku DAIWA Air Sensor z uhlíkových vlákien pre navijaky s pevnou cievkou, zatiaľ čo druhá verzia disponuje originálnym sedlom navijaka Fuji ACS pre baitcastové navijaky.

DAIWA Pro Staff

Je modelová rada rybárskych prútov, ktorá bola vytvorená v úzkej spolupráci s tímovými rybármi DAIWA - Nils Gabs, Marten Lacina, Adrian Prus, Sebastian Bischof a Marcel Asbroek. Lebo títo experti strávili mnoho hodín pri vode počas vývoja, testovaním mnohých prototypov, kým neboli vyvinuté perfektné špeciálne prúty! Akcia blanku, použité komponenty, technológie a konštrukčné detaily, ako napr. dĺžka rukoväte, boli špeciálne navrhnuté pre expertov na ostrieže, zubáče, šťuky, vertikálnu prívlač, pelagickému lov a lov s veľkými nástrahami. Aby sme uspokojili potreby našich tímových rybárov, bol do vývoja zahrnutý rad špičkových technológií DAIWA. Materiál z uhlíkových vlákien HVF Nanoplus umožňuje konštrukciu veľmi ľahkých, tenkých, rýchlych a zároveň extrémne odolných blankov. Vďaka pridaniu nano častíc bolo už malé množstvo živice ďalej redukované a blanky sa tak stali ešte rýchlejší a ľahšie!
Konštrukcia z uhlíkových vlákien X45 vedie ku zlepšenej kompresii blanku vďaka špeciálnemu umiestneniu uhlíkových vlákien - blanky sú veľmi odolné, umožňujú presnejšie hody a možno ich perfektne ovládať počas zdolávania a prezentácie nástrahy. Prúty navyše získavajú väčšiu odolnosť proti poškodeniu. Technológia V-Joint je skratkou pre exkluzívne vyvinutú vrstvu uhlíkových vlákien BIAS v spojoch, vyrobenú spoločnosťou DAIWA. Vďaka tomuto špeciálnemu materiálu je táto zvyčajne citlivá časť prútu veľmi robustná a zároveň sa zlepšuje krivka ohybu. Zvlášť sa venovali pozornosť vyváženiu prútu - konštrukcii rukoväte, výberu prémiových veľmi ľahkých očiek Fuji Alconite K-guides a použitým materiálom, ktoré spoločne zaisťujú dokonalý pocit z prútov počas lovu a umožňujú rybárčenie bez námahy po celé hodiny

Technológie rybárskeho prúta DAIWA Pro Staff Vertical Spin

  • HVF® Nanoplus karbónový blank
  • Konštrukcia karbónových vlákien X45®
  • V-Joint® put-over spojka
  • Fuji® Alconitová K-očká
  • Daiwa Air® sensor sedlo navijaka
  • Rukoväť z korku a EVA materiálu
DAIWA

Tabuľka dát

BRAND
Daiwa
STAV
Novinka 2022
DIELOV
1+1
SPOJ
V-Joint®
BLANK
HVF® Nanoplus karbónový blank
KONŠTRUKCIA KARBÓNOVÝCH VLÁKIEN
X45®
SEDLO NAVIJAKA
Daiwa® Air Sensor
VYROBENÉ
DAIWA Čína
Modelový rad
Pro Staff
Produktové číslo Hmotnosť Dĺžka Záťaž Akcia Dielov Transport Očiek MOC
11324-196 130 g 2,10 m 14-35 g extra fast | fast 1+1 153 cm 9
284,00 €